Ladestander

Ladestander2023-09-22T08:44:12+02:00

Til alle grundejere i Kildedalen.

Så kom vi i gang. Det er nu muligt at lade sin hybrid- eller elbil på egen hjemmebane.

Vi har etableret to lade standere med hver fire lade udtag, så i alt 8 biler kan lade samtidig

Så hvis du er interesseret i denne mulighed, har du brug for en lade brik.

Den får du ved at aflevere disse oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og E-mail adresse.

Oplysningerne afleveres til enten Henrik i nr. 70 eller Ulf i nr. 2, hvis man ønsker en lade brik.

Oplysninger kan afleveres, enten ved at sende en mail til Henrik på hs@hsfm.dk, eller lægge en seddel i en af postkasserne. Ikke pr. telefon. Men vær god, at notere alle 4 oplysninger i mailen inklusive mailadressen.

Lidt om det praktiske.

Nu starter vi op med vores egne ladepladser i Kildedalen, og skal lære af de erfaringer, vi gør os undervejs. Lad det være sagt med dette samme, at prisen pr. kWh er sat på et niveau, så det ikke er en indtægtskilde for grundejerforeningen. Beløbet skal dække el og de omkostninger, der er ved at drive ladepladserne, og en lille del vil gå til en tilbagebetaling af den investering som Grundejerforeningen har lavet samt henlæggelse/opsparing til en del af de næste ladepladser, der vil være behov for i fremtiden.

Prisen pr. KWh.

Har vi til en start sat til kr. 2,80. Vi bliver nødt til at se og følge op på, om det er den rigtige pris, så vi ikke genererer et underskud i forbindelse med opladning af vores biler. Så prisjusteringer kan/vil forekomme, fuldstændig som når man lader hos andre lade operatører. Selvom det er en fast KWh pris, vil det være en fordel for os alle, at man ikke kun lader mellem kl. 17 – 20, hvor prisen er højest. Hvis vi alle lader i dette tidsinterval, vil vi generere et underskud, og så bliver vi nødt til at ændre på KWh prisen, og overgå til en timebasseret pris, som vil følge prisen på markedet.

Ladeplads ikke parkeringsplads.

Vi opfordrer til den gode samvittighed, når man lader sin bil. Man skal, så vidt muligt, fjerne sin bil, når den er færdig opladt. Det er klart, at man ikke behøver at stå op kl. 3 om natten, for at gøre dette, men så hurtigt, som det nu er muligt. Og husk at de 8 ladepladser er kun til at lade ved, og ikke parkering.

Afregning/betaling for forbrug.

Forbruget i august og september 2023, vil blive opkrævet samlet. Man opretter sig med en betalingsprofil hos ReePay. Information om hvordan følger snarest. Fremover bliver der afregnet en gang månedligt, ved automatisk træk af forbruget af strøm.

På lade udvalget vegne.
Ulf nr. 2 og Henrik nr. 70

Information

Ladestander

Seneste nyt

Ladning af el-biler

27/07/2023|Ladestander, Nyheder|

Kære alle grundejere i Kildedalen. Nu varer det ikke længe, førend vores lade standere kan benyttes til opladning af hybrid- og el biler. De der er interesserede, og har en

Go to Top